torsdag den 1. august 2013

Velkommen!

Så kom jeg i gang med min blog. Jeg glæder mig til at vise al min kreativitet til jer, og forhåbentlig få noget feedback på det:-) Da jeg startede med at scrappe for ca. 8 år siden, lavede jeg kun layouts, men lige for tiden er det mest kort. Jeg tænker dog, at jeg snart skal have billederne frem igen, da jeg har nogle store projekter i kikkerten. Jeg er ikke så berejst på nettet, så jeg finder mest min inspiration i tirsdagsklubben hos Picturing the world, men også i de dejlige farver på det papir, jeg sidder med. Jeg elsker blonder, blomster, glitter og bling.
Dette kort har jeg lavet med papirer fra MME, jeg er vild med alt, der kommer fra dem. Hønsenettet i baggrunden er en die, jeg har lånt, og som jeg nok er nødt til at eje;-) Kender i den følelse? Jeg har pyntet kortet med en rosette, hvor jeg har brugt en borderpunch inden jeg har samlet den.
 
 


8 kommentarer:

 1. Hej Sødte...Rigtig hjertelig tillykke med din blog. Hvor er den bare flot. Jeg glæder mig til at følge dig i fremtiden ;-)
  Knus Moster O

  SvarSlet
 2. Det er da et rigtig sødt kort, og ja jeg kender desværre alt for godt den følelse, at der er noget, man bare må eje, især med dies he he he, og den her er også røget på min MUST HAVE liste her he he he.
  Rigtig flot blog, er selv ret ny i blogverdenen, men vi finder jo nok begge ud af det hele efterhånden, eller må vi jo spørge os frem.
  Held og lykke med det hele her, men det begynder da ret godt.

  SvarSlet
 3. Velkommen til blogverdenen!
  Det er et rigtig sødt kort, du har lavet.

  SvarSlet
 4. Hjertelig velkommen i blog verdenen. Det er et rigtig flot kort du lægger ud med ;O)

  SvarSlet
 5. Super lækkert kort du har lavet.
  Tillykke med bloggen, ja jeg er jo heldig at jeg også kan se dine ting live!!!!
  Knus

  SvarSlet
 6. Et kæmpe velkommen til blogland, Jill. Jeg har fluks lagt dig ind på min blogliste :o) Dit kort er skønt og ja MME kan man sgu godt blive afhængig af.

  SvarSlet
 7. Velkommen til blogverdenen. Super flot kort du har lavet. Jeg glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med bloggen, super fint kort du har lavet. Glæder mig til at fælge dig.

  SvarSlet