tirsdag den 10. september 2013

Køb blomster, køb blomster...

Jeg lovede jer jo masser af blomster, og her er de så. Denne tag er lavet til et brudepar, vi fejrede d.28. august. De havde bl.a. ønsket sig frugttræer, og derfor forærede vi dem et søjleæbletræ af arten "blue moon". Jeg havde lavet indbydelser, bordkort, salmehæfter og takkekort, som de ønskede i en meget enkel stil. Derfor er jeg gået "all in" i dette "kort", som blev hængt på træet.
Jeg måtte virkelig finde mit indre legebarn frem, da jeg skulle kreere dette. Jeg har "stresset" kanterne, inden jeg har givet det en tur med gesso. Jeg har lavet splats, og mistet med grå, inden jeg har fundet inka gold frem. Denne mener jeg hedder "antique silver", selvom den nærmest ser "guld" ud. Jeg har brugt papirer fra my minds eye til den store doily, som er en die fra Marianne design.
Jeg fandt noget papir fra søstrene Grene i den lækreste guldfarve. Den skinner ikke i øjnene, og det gør den meget anvendelig til romantiske kort. Jeg har lavet en ramme af det, hvori jeg har sat et stykke papir fra mme. Jeg har løftet borten med tekststemplet på, for at give det noget mere volume, og så er jeg ellers gået i gang med at sætte masser af blomster på, og store hvide halvperler, som giver det sidste ekstra pift.
Til blomster hører sommerfugle. Jeg har stanset en masse sommerfugle ud i forskellige størrelser, og ellers bare placeret dem, hvor jeg synes, de passer ind. Jeg har brugt to størrelser dies fra memory box, og en punch fra Martha Stewart.
Min søster skulle også med til brylluppet, og hende har jeg også lavet et kort for. Det ser i næste gang.
På gensyn
 
 

11 kommentarer:

 1. WOOOW, hvor er det bare smukt, og sikken en masse lækkerier du har brugt, super romantisk og helt perfekt til et bryllup ;O))))

  SvarSlet
 2. Virkelig smukt tag med mange dejlige detailier

  SvarSlet
 3. Så lækkert med mange fine detaljer. Elsker det.

  SvarSlet
 4. WOUW et super lækkert tag her. Sååååå romantisk og fuld af cool detaljer overalt.

  SvarSlet
 5. Det er super flot det du har lavet der. Jeg er imponeret over så mange lag og så meget pynt du kan få på. Jeg kunne godt bruge nogle lidt større billeder så man bedre kan nærstudere alle detaljerne.

  SvarSlet
 6. Hold da helt op, hvor er det bare smukt, Jill. Det er jo helt vild, hvad du kan få plads til på et tag og samtidig ser det fantastisk ud!!

  SvarSlet