tirsdag den 24. september 2013

Elefanter og fuglehuse

En underlig overskrift, men det var ordene, da min søster bestilte et kort til brudeparret d. 31. august. Jeg laver normalt kort i str. 10,5x14,5, da det passer med at jeg kan have to kort på et A4. Her valgte jeg dog at lave kortet 15x15, for at give plads til de to meget forskellige ting.
Jeg har brugt 3 forskellige mønsterpapirer og rammet dem ind med hvidt karton. Jeg har brugt label one i mønsterpapir, og lavet rammen med label one small scallop (som jeg stadig er på lånebasis med). Derudover har jeg brugt en die fra Memory box, Palace oval frame. Her har jeg også lavet rammen i hvid og midten med mønsterpapir. Jeg har også sat små hvide perler rundt i rammen, for at få den til at hænge mere sammen med resten af kortet, hvor der er brugt meget store perler. Swirlen er lavet med en Tim Holz die, og jeg har valgt at lave den i glitterkarton, for at bryde den almindelige hvide karton.
Elefanter er vist tiltænkt smykkeafdelingen, men jeg fik den af en veninde helt bestemt til dette kort, da jeg havde lidt svært ved at løse elefantdelen af det. Bruden er helt syg med elefanter og samler på elefantfigurer af alle arter, så derfor skulle der selvfølgelig være en elefant:-) Jeg har hængt den i en blonde, som jeg har sat fast mellem alle blomsterne, så den ligesom er en del af dem.
Fuglehuset er chipboard fra Wycinanka og er købt hos Hobbyboden. Fuglehuset er med fordi brudgommen får sine pusterum fra stress og jag ved at gå i skuret/værkstedet og bygge fuglehuse. Jeg var spændt på om det ville komme til at virke for søgt, men jeg synes, det kom til at se rigtig godt ud.
Som en sidste note, kan jeg jo fortælle, at brudgommen har planer om at hænge begge mine kort op i deres hus, da hun synes, de er små kunstværker:-) Så bliver man stolt, for det er vel det, vi laver? Kunst!
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort. Synes du har klaret en noget udfordrende kort rigtig godt. Rigtig dejligt at de er blevet så glade for det. :0)

  SvarSlet
 2. Flot kort - noget af en udfordring, men det er da lykkedes!

  SvarSlet
 3. super sødt kort og skøn udfordring

  SvarSlet
 4. Det er bare så smukt et kort og desværre giver billederne ikke det samme flotte indtryk, som når man ser dem live, som jeg har gjort, Det er bare så smukt og det er et faktum: Det er kunst!!

  SvarSlet
 5. Super flot kort. Er helt vild med din stil, så jeg kan godt forstå at det skal hænges op. Det er jo kunst på højt plan.
  God løsning på de to vidt forskellige ting der skulle på samme kort.
  Smukt med smuk på....

  SvarSlet