mandag den 7. oktober 2013

Guldbryllup på 10 min.

Sikke lang tid siden jeg har lavet et indlæg. Men nu er jeg her, og jeg vil vise jer et kort, jeg lavede på bestilling til mine svigerforældre. De skulle til guldbryllup, og så kunne jeg da godt lige lave et kort for dem... Jeg var bare lige ved at glemme det midt imellem alle mine lektier, så jeg måtte finde kreativiteten frem på kommando. Det tog mig ca. 10 minutter at lave dette kort, og det kan jeg vist ikke klage over. Jeg er selv ret tilfreds.
Jeg har brugt papir fra Maja Design og My minds eye. Guldpapiret er noget lækkert papir, jeg fandt i Søstrene Grene. Det har en lækker mat farve, og det er hverken første eller sidste gang i kommer til at opleve, at jeg bruger det. Guldparret er helt vild med Volvo, men da jeg ikke kunne finde noget i farten på Silhouetten, måtte jeg jo "nøjes" med en die fra Marianne Design. Jeg klager ikke, for jeg er vild med de embossing detaljer, der er på de biler. Jeg har lavet en hvid ramme med en die fra Memory Box, som også er en klar favorit her. Hjertet i baggrunden er også en die, som jeg har skåret til, så det ikke blev større end kortet. Normalt ville jeg have ladet det gå ud over kanten, men da jeg ikke havde tid til at lave en kuvert til, måtte jeg jo gå på kompromis.
Tallene er Thickers i brun, som jeg har farvet med inka gold i guld, og derefter givet lidt detaljer med stickles i guld, så det kom til at skinne lidt. Jeg har også givet kortet lidt stickles, så det sprang lidt mere i øjnene. Man kan jo ikke få for meget glimmer:-)
Alt i alt er jeg fint tilfreds, så måske jeg skulle presse mig selv lidt oftere?
Tak for i dag.
 

12 kommentarer:

 1. Rigtig fint guld bryllupskort.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et lækkert kort du viser. Så hyggeligt at rende ind i dig i weekenden :) - Jeg har nu forsøgt at melde mig som følger af din blog med bloglovin... men om det lykkedes..?? *G*
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er det flot. Guld, guld og glimmer...lækkert.

  SvarSlet
 4. Sikke et flot kort du har lavet.

  SvarSlet
 5. WAUW det er flot og lækkert - og TI minutter - puha det tror jeg aldrig jeg har lavet et kort på endnu og jeg har ellers lavet MEGA-mange. FLOT blev det.

  SvarSlet
 6. LÆkkert kort ... så perfekt til guldbryllup

  God mandag

  SvarSlet
 7. Rigtig flot kort, og superflot med alt det guld. Man kan jo aldrig få for meget glimmer kan man?

  SvarSlet
 8. Virkelig et fint kort, jeg kan forestille mig at modtagerne blev glade :-)

  SvarSlet
 9. Meget smukt kort med lækre detaljer og så på 10 min. det er godt nok imponerende ;O)))))

  SvarSlet
 10. Hvor er det altså bare blæret, at du kan lave et kort så hurtigt!! Så er det jo godt at jeg ved, at du også har dage, hvor det går noooogeeett meeerrrreeee stilllleeee ooooggg rroooolligggttt...hi hi... Det er dog et smukt kort du har lavet og alle de fantastiske detaljer du har fået med, er jo imponerende!!

  SvarSlet