torsdag den 31. oktober 2013

Kort i lange baner

Eller...måske ikke så lange baner. Jeg lovede at vise jer de kort, jeg ellers fik lavet til convention i Middelfart. Så dem får i her.
Dette kort er lavet af rester. Papiret i baggrunden er noget jeg har vundet ved den allerførste Scrap i Munkebo. Det er holdt meget enkelt i guld og grøn. Frimærkerammen er en die, jeg har lånt af Moster O. Den pin, eller hattenål (alt efter hvad man kalder dem) er fra min 25 års fødselsdag, hvor en af mine veninder havde lavet en sang, som hun havde foldet som sommerfugl med disse i midten. Så jeg har mange af dem, og det gør jo ikke noget at få sådan en gave, når man laver kort:-)
 
Dette kort er lavet af papirer fra My minds eye. Rammen med blomster er en Memory box, som jeg nok er nødt til at eje...snart! Nøglen er også en die jeg har lånt af Moster O.
Dette er nogle utrolig lækre papirer jeg har købt hos picturing the World. Jeg kan ikke huske mærket, men de er meget alsidige og passer til stort set alle andre papirer jeg har. Igen har jeg brugt blomsterdien fra Memory box. Noderne er også en die fra Memory box.
Dette er også lavet af restepapir. Billedet har fået lim og glitter rundt i kanten. Bagved billedet har jeg sat en doily. Det er en die fra Cheery Lin(staves det sådan?). Blomsten fik jeg af Moster O, fordi jeg lige synes den passede der. Igen har jeg brugt noderne fra Memory Box.
Så nåede jeg jo faktisk ikke kun 4 kort, men hele 5! Dette kort er lavet af de nye Maja design papirer. Rammen er en die fra Memory Box, og det er de store sommerfugle også. Blomsterne er punchen "retro flower", som vist nok er lavet fra flere forskellige mærker.
Det var hvad jeg nåede søndag. Jeg kan jo godt når jeg skal:-)
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de altså bare så flotte og ih altså nu har du fået skabt nogen behov hos mig, som om jeg ikke have rigelig med behov i forvejen!!
  Det papir som du ikke kan huske hvad hedder, er Heidi Swapp.
  Glæder mig til på lørdag, det bliver bare SÅ hyggeligt.
  Knus

  SvarSlet
 2. En masse rigtig flotte kort her. Især det første og det sidste er jeg ret vild med, men alle er super cool lavet.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine kort - godt klaret på en dag!

  SvarSlet