tirsdag den 5. november 2013

efterår

I weekenden var jeg til max hygge i Munkebo. Arrangementet "scrap i Munkebo" skuffer bare aldrig. Det er virkelig mulighed for at komme hinanden ved, og fordi der ikke var nogen butik, var der ingen undskyldning for ikke at lave noget. Jeg fik produceret en masse, og i dag skal i se to kort i efterårstema.
 
Jeg havde fået en ordre på et kort til en venindes fars 70 års fødselsdag. Han er jæger, så jeg valgte naturligvis et jagttema. Bladene er lavet med to dies fra impression obsession. De er fantastiske, og det er ikke sidste gang jeg har lavet noget med dem i disse farver. For at skabe lidt struktur har jeg sat hessian bag ved. Fuglene er diecuts i træ, som jeg elsker at bruge i alle figurer.
Jeg lavede et kort med en elg, som er skåret på silhuetten. Modtageren har nemlig lige skudt en elg, så det er et stort emne i familien:-) Igen har jeg brugt bladene i efterårsfarver (jeg har virkelig studeret naturen for at få det mest naturlige look). Her har jeg valgt at bladene skal være fokus i pynten på kortet. Jeg har også valgt at bruge fuglene på dette kort. Jeg synes det giver en god kontrast til papiret. Jeg synes det er svært at pynte mandekort meget, men med disse blade synes jeg ikke det kræver så meget mere.
 
 

9 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort her med masser af detaljer. Det blir han helt sikkert glad for.

  SvarSlet
 2. Dejligt kort, skønne efterårsfarver...

  SvarSlet
 3. 2 mega flotte kort! :) Lækre farver.

  SvarSlet
 4. Virkelig flotte efterårs kort

  SvarSlet
 5. Hold da op nogle lækre kort! Jeg er vild med..... det hele.

  SvarSlet
 6. Virkelig lækre kort. Lige sagen til mændene i min familie der alle er jægere

  SvarSlet