tirsdag den 25. februar 2014

staldkort

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, men i januar var jeg til scrap i kostalden. En scrapveninde er så heldig at have en gammel kostald som er lavet om til festlokale... eller scraplokale. Og når omgivelserne er til det, kan jeg åbenbart godt få lavet noget. Ikke mindre end 7 kort blev det til på 12 timer, hvor jeg altså også nåede at holde spisepauser;-)
Alle kortene er lavet med papirer fra 6x6 blokke fra My minds eye. Mange af dem er lavet med rester, for dem for man mange af, når man bruger de små blokke. Den frimærkeramme jeg har brugt i glitterkarton er lavet med en die fra Sissix, som jeg har lånt af en veninde. Den er jeg glad for at bruge, for jeg synes den giver en god detalje uden at tage fokus.
En rigtig god ide, hvis man gerne vil lave mange kort kan være at stemple en masse tekststempler på forhånd og standse dem ud. Et godt råd fra en god veninde. Det tager lidt tid, men gør til gengæld en mere effektiv, når man er ude og scrappe;-) Man kan jo altid stemple en dag, hvor man ikke kan finde det kreative gen.
7 kort lyder af meget, men som sagt gik det også godt. Til gengæld har jeg ikke fået lavet så meget i februar.

6 kommentarer:

 1. Super skønne kort du fik lavet.

  SvarSlet
 2. Så mange rigtig fine kort alle sammen.

  SvarSlet
 3. Rigtig fine kort du fik lavet : )

  SvarSlet
 4. Super fine kort du har lavet.. :-)

  SvarSlet
 5. Ja, det var en rigtig hyggelig dag og sørme om du ikke lige nåede at lave et par kort mere end mig hi hi....De er dog smukke!!

  SvarSlet