torsdag den 20. marts 2014

Lyserødt

Så er jeg tilbage! Tiden driller, og efter jeg fik dropbox på min computer, kunne jeg pludselig ikke finde ud af det med billederne mere. Jeg er langt fra den største IT-nørd, så når der er noget der bliver lavet om, så stejler jeg:-) Men nu fik jeg ro til det, så jeg vil vise jer dette kort, jeg lavede på bestilling.
Jeg fik at vide at dette dåbskort skulle være MEGET lyserødt. Og hvad gør man så? Man gir den gas! Jeg har brugt papir fra en af mine miniblokke fra MME. Hjertedien i baggrunden er fra Marianne design. Jeg elsker det sæt med flere str hjerter i. Det er det bedste køb jeg har gjort...det bliver i hvert fald brugt flittigt. Rammen bagved barnevognen er lavet med Spellbinders label one og scallop label one. Jeg er vild med den detalje den lille hvide kant giver til ethvert kort. Barnevognen er fra Memory Box. Den pink glittertape er ikke glittertape, men derimod noget gavebånd de havde i Rema 1000 til jul. Det blev dog kaldt tilbage, fordi det ikke kunne bruges til gavebånd. Men det dur udemærket til kort:-)
Jeg trænger snart til at lave et kort, der sprænger alle rammer. Så er det jo godt at vi snart har en konfirmation i familien. Jeg tror dog i når at se lidt andet inden:-)
Knus fra Jill

6 kommentarer:

  1. Et rigtig sødt babykort, du har fået lavet her, det skal nok bringe glæde, er jeg sikker på.
    Kender kun alt for godt det med ITén, fik selv en ny computer den anden dag, og intet er som det plejer, så jeg roder rundt bare for de simpleste ting, og gud hvor jeg bare HADER det.

    SvarSlet
  2. Super sødt kort, Jill. Så sødt og med lækre udstandsninger. Svar på dit spørgsmål ang net-tapen som jeg bruger, så er det noget man bruger til at holder gipsplader sammen og er købt for billige penge i byggemarked.

    SvarSlet