fredag den 13. december 2013

Julen nærmer sig...

Så er juleaften lige på trapperne, og jeg har i de sidste par måneder produceret en del julekort. Det er ikke alle jeg har husket at tage billeder af, men her er dem jeg har:
Det første er lavet med det nye Maja Design julepapir. Den lilla ramme er lavet med en spellbinder die, og snefnuggene er lavet med en die jeg har lånt af en veninde. 

Nr. 2 er lavet med noget papir jeg også købte hos Hobbyboden, og jeg kan ikke huske mærket. Hjertet er lavet med en die fra Cheerie Lyn (jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man staver til det lige nu...) Julestjernen er lavet med en die fra PoppyStamp, som minder meget om Memory Box. Den har jeg embosset på nogle af bladene med noget specielt embossingpulver, der er lidt grovere end det almindelige.
Dette kort er også lavet med det nye julepapir fra Maja Design. Doilyen er lavet med en die fra CL (det som jeg ikke kan huske hvordan man staver til lige nu). Kransen er fra Impression obsession, og fuglene hører med til den die.

Dette kort er lavet af restepapir. Jeg kan ikke huske, hvad det hedder, men jeg har ellers lavet meget med det... Dien bagved hjertet er fra Memory Box, og den er skåret i noget guldkarton, jeg har fra Søstrene Grene- Selve hjertet er købt i Rema 1000. Jeg har givet det noget flydende lim og drysset med Tim Holtz glitter, antique linen.

Dette kort er pyntet med en stjerne i mønsterpapir fra My minds eye, som er sat direkte på baggrunden. Her har jeg også pyntet med et hjerte fra Rema 1000, som her har fået en rød glitterfarve fra Tim Holtz.
Det var, hvad jeg havde at vise i denne omgang. Jeg håber jeg når at vise jer mere inden måneden er slut, men det er som bekendt den travleste måned på hele året...

10 kommentarer:

 1. Flotte flotte kort Jill.
  Rigtig god jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 2. Utroligt flotte kort.

  Glædelig jul til dig og dine

  SvarSlet
 3. Flotte kort med nogle søde detaljer.

  SvarSlet
 4. fantastisk flotte kort du viser.

  SvarSlet
 5. Så mange flotte kort du har her idag.

  SvarSlet
 6. Lækre simple kort du har lavet! :-) kender godt det med at man glemmer at tage billeder :-(

  SvarSlet
 7. Skønne julekort du har lavet Jill. Den julestjerne fra Poppy stamps er da bare vildt lækker!! Du kan altså bare noget med glitter ;-)

  SvarSlet